Catering

Tekst om catering.

Meny for koldtbord-catering

Sett saman ditt eige koldtbord (minimum 15 personar).

Salater (kr 27,-pr. rett pr. pers)

Eggerøre (a:3,7)
Potetsalat krema (a:4,7,10)
Waldortsalat (a: 3,7,8,9)
Potetsalat med olje og urter
Brokkolisalat (a:3)
Tomat- og mozarellasalat
(a:7)
Pasta- og pepperonisalat (a:1a,7)
Coscossalat (a:1a,7)
Klippfisksalat (a:4,3)
Nudelsalat med scampi og cashewnøtter (a:1a,2,3,12d)
Krema pastasalat med kylling (a:1a, 2,6,7)
Vietnamesisk nudelsalat med biff (a:1a,3,4,6,9,11)
Grønn salat
Salat Curtido, (kål, rødlauk, chili, tomater, oregano).

Kjøtt/fisk (kr 36,- pr. rett pr. pers)

Roastbeef av hjort
Fenalår
Spekeskinke
Spekepølse
Kyllingfilet
Vårruller (a:4,6,)
Hjortekarbonader (a:3)
Røykelaks (a:4)
Kaldrøykt Jølstraaure
Varmrøykt Jølstraaure

Vegetar (kr 36,- pr. rett pr. pers)

Vårruller med grønnsaker
Falafel
Rødbetburger (a: 3)

Smårettar/fingermat: (Kr 33,- pr. pers.pr. rett)

Chilimarinerte scampi (a:2)

Kamskjell (a:2)

Miniburger (a:1a, 3,)

Kjøttboller i salsasaus (a:3)

Dadler & Bacon

Minipai (a:1a,7)

Saltkokte poteter

Chili-og kvitlauksmarinerte kyllingspyd 

Hjortefilèt

Skinke/ost (a:7) /Oliven

Wrapsmeny: (kr 36,- pr. pers.pr. rett)

Tortillalefse laksetartar, 
avokadokrem, sprø kålsalat, dressing (a: 1a,4,7)
Tortillalefse, glasert ribbe BBQ 
frisk salat, chilimajones, ristede kjerner (a:1a,3,4,10)
Vegetarwraps med sprø grønnsaker,
syrlig gulrotpurè, ferske bønner, hummus, dressing (a:1a,11)
Tortillalefse med varmøykt jølstraaure,
mangosalat og sprø salat (a1a,4)

Tilbehøyr: (45,- pr. skål for 10 pers.pr. dressing)

Kvitlauksmajones (a:3,10)
Rømmedressing (a:7)
Thousand I land (a:4,7)
Ramslaukmajones (a:3,10)
Sylta raudlauk
Avokadokrem
Pesto (a:7,8f),
Hummus (a:11)
Tyttebærmajones (a: 3)

Brød/smør: (kr 10,- pr. pers.pr.type)

Foccatia (a:1a)

Grovt Brytebrød (a:1a, 11)

Grissini (a:1a, 11)

Piska kvitseidsmør (a:7)

Gryterettar:*

Viltgryte (a:7,90) kr 113,- pr. pers.
Biff Stroganoff (a:1a,7,9)kr 81,- pr. pers.
Kyllinggryte (a:1a,7,9)kr 81,-
Fiskegryte (a: 1a,4,7,9)kr 81,-
*
75 gr. Pr. pers. på buffe
Alle gryter servert med ris, råstekte poteter el. 
Potetstappe (a:7).

Desserter: (kr 45,- pr. pers. pr.dessert)

Pannacotta med bærsaus (a:7)

Cremè Brulèe (a:3,7)
Sjokolademousse (a:3,7)

Sitronpossèt (a:7)

Rabarbrapai, (sesong), (a:1a,7)

Karamellpudding (a:3,7)

Kaker

Sjokoladekake (a: 1a,3,7) Kr 470,- pr. kake

Gulrotkake (1a,3,7) kr 440,- pr. kake

Ostekake (a:1a, 7)kr 470,- pr. kake

Verdens beste (a: 1a,3,7,12a,12b) kr 315,-/585,-

Suksessterte (a:3,7)kr 380,-
Blautkake (a: 1a,3,7) kr 390,-

1)Kornslag* som inneholder gluten: a)hvete, b)rug, c)bygg, d)havre, e)spelt, f)korasanhvete. 2)Skalldyr. 3)Egg og produkter framstilt av egg. 4)Fisk og produkter framstit av fisk. 5)Peanøtter og produkter framstil av peanøtter. 6)Soyabønner og produkter framstilt av soyabønner. 7)Melk og produkter framstilt av melk. 8)Nøtter*og produkter framstilt av nøtter, a)mandler, b)hasselnøtter, c)valnøtter, d)cashewnøtter,e)pekannøtter, f)pistasienøtter,g)paranøtter h)macadamianøtter. 9)Selleri og produkter framstilt selleri. 10) Sennep og produkter framstilt av sennep. 11)Sesamfrø og produkter framstilt av sesamfrø. 12)Svoveldioksid og sulfitter. 13)Lupin og produkter framstilt av lupin. 14)Bløtdyr og produkter framstilt av bløtdyr.