Frøydis Aarseth stiller ut i Jølstramuseet

Få med deg FRØYDIS AARSETH si utstilling i låven i Jølstramuseet

Jølstramuseet er stolt av å ha utstilt Frøydis Aarseth sine måleri . Det er fantastisk å høyre at ho skal stille ut på Sotheby`s i New York 13.juli.
Måleriet som skal stillast ut er valgt til å vere på plakaten.
Vi gratulerer og ynskjer ho lukke til.

Frøydis Aarseth (f. 1986) visste fra tidlig alder hva hun ville i livet.
I 2006 flyttet hun til Firenze i Italia for å studere på heltid ved Florens kunstakademi. Etter at hun ble uteksaminert fra akademiet i 2009, fortsatte hun studiene i Paris, Frankrike i regi av den figurative mester Odd Nerdrum.
Aarseth vokste opp i Naustdal i Sunnfjord. Dette hadde stor innvirkning på hennes valg av temaer, og hun malte høye fjell, bratte fjorder og figurer i den kalde norske vinteren. I dag er Aarseth mer påvirket av den moderne verden, plastforurensning og miljø.
Aarseth har hatt flere utstillinger og gruppevisninger i Norge, Sverige, Tyskland, Italia og New York USA. Arbeidene hennes er publisert i forskjellige brosjyrer og tidsskrifter. Hun har også blitt presentert som et ungt og lovende talent i Skandinavias største kunstmagasin, KUNST.
Frøydis Aarseth bor i Norge og jobber som heltidskunstner og driver sin egen skole for figurativ kunst i Bergen, Aarseth Malerskole ( hentet fra https://www.froydisfineart.com

Bildet kan inneholde: 1 person, nærbilde