Restaurant & kafé

Påskemeny

Forrett

  • Blomkålsuppe
    89,-

    med kaldrøykt jølstraaure

    ( 2 dl)

    allergen : mjølk, fisk

  • Røykelaks
    149,-

    Villaks frå Dalsfjorden

    Pepperrotkrem, sylta lauk og agurk,dill-og persillemajones,

    Salat og sprø rugbrødchips

  • Grava hjort
    149,-

    Hjort frå Svidalen i Jølster

    salat, syltalauk, rømmedressing, flatbrød

    allergen : mjølk, grovkveite, finmalt kveite

     

Hovudrett

  • Lammeskank
    295,-
    Grønnsaker, sylta raudbetar, timiansjysaus

    Velg mellom kokte poteter, potetstappe el. råsteikte poteter

    Allergen: mjølk

  • Lettsalta torsk frå Bulandet
    295,-
    Grønnsaker, ertepurè , sprøsteikt bacon,

    Velg mellom kokte poteter, potetstappe el. råsteikte poteter

    Allergen: fisk, mjølk

  • Kjøtkaker
    169,-
    Grønnsaker, ertepurè

    Velg mellom kokte poteter, potetstappe el. råsteikte poteter

    Allergen: mjølk

    Tyttebær og flatbrød (allergen : kveite grov, kveite fin)

  • Beinfri pannesteikt Jølstraaure
    295,-
    Agurksalat med mange-og granateple, gulrot-og ingefærpurè, rømmesaus og poteter.

    Serverast med heimebaka flatbrød og kvitseidsmør

  • Japaninspirert kjøtsuppe alà Jølstramuseet
    169,-
    Svinekjøt, nudler, vårlauk, bønnespirer, egg, chili

Barnemeny

  • Kjøtkaker
    69,-
    Grønnsaker

    Velg mellom kokte poteter, potetstappe el. råsteikte poteter

    Allergen: Egg

  • Pannekake ( 2 stk)
    65,-
    Allergen : havre, kveitemjøl, mjølk,

    Velg mellom kokte poteter, potetstappe el. råsteikte poteter

  • Barneburger 50 g
    69,-
    Allergen : egg