Selskapsmenyer

I samarbeid med kokk Kim Andre Aase har vi komponert fleire spennande menyar som vi kan tilby deg og dine gjester.  Vår filosofi er å gjere oss nytte av lokale råvarer i kombinasjon med spennande smakssamansetningar for å skape ei minnerik matoppleving for våre gjester.

Ta kontakt for pristilbod.

Ta kontakt om du ynskjer at vi skal skreddersy ein meny for deg og dine gjester.

FORRETTAR

Blomkålsuppe med kaldrøykt aure

 allergener : melk, fisk, nøtter

Potet-og purreløksuppe

Eplerøykt jølstraaure

Grava hjort

Rakfisk frå Jølster

Speketallerken

HOVUDRETTAR

Langtidskokt lammeskank, bakte rotfrukter, mandelpotetpurè og madeirasjy

allergener: selleri, melk

Hjortefilèt

Sellerirotpurè og sylta rødløk

Krema soppsaus

Poteter

Kalv ytrefilèt

Sesongens grønnsaker

Poteter

Madeirasjysaus

DESSERTAR

TRADISJONELT KOLDTBORD

BARNEMENY

TRADISJONSMAT