7.oktober 2016 var ein kveld for gode matopplevingar

Vi elskar gode smakar av mat og drikke. Difor  laga vi ein kveld slik vi set pris på å ha det. Fredag den 7.oktober rigga vi Jølstramuseet til ein restaurant av høg klasse og fullt hus vart det.

Vi serverte  fem eksklusive rettar frå kjøkkensjefen Kim Andrè Aase og medhjelparar Steinar Lindstrøm og Kristian Årdal

Øyvind Lyslo og Ingrid Horvei Lyslo ga oss musikalske forrettar

Gjestane baud på seg sjølv. Det var god atmosfære og praten rundt borda gjekk livlig. Tusen takk til alle dere som kom.

Tusen takk til Stian Sjursen Takle som bidrog heile kvelden.

Meny

Sprengt andebryst
*****
Blomkålsuppe med kaldrøykt jølstraaure
*****
Kveite frå Sogn
*****
Kalv entrecotè
*****
Sjokoladetrøffelkake med heimelaga is
*****