Sommerutstilling i Jølstramuseet « Det gode liv» 22/6 – 18/8

Åpningstider torsdag – søndag kl 1200 til kl 2000

Jølstramuseet sin nye sommerutstilling «Det gode liv» har i år et mangfold av billedkunst i ulike uttrykke form av malerier, tegninger, litografier, giclée-trykk og blandet teknikk.

Nye kunstnere av året er Ingebjørg Støyva fra Balestrand med tidløse figurativ motiver, Marianne Sandstø fra Oslo, hvor dans ofte preger hennes bilder, og Shaban Bamerni fra Kurdistan med sine fargeglade malerier. Dessuten deltar Kristina Stålung, stikkord om henne er mixed media art f.eks. acryl/spray på papir og lerret, Bjørg Kilavik med sine fine, men også satiriske tegninger og den populære Mali Anette Hoel fra Oppdal som presenterer sin kunst med lun humor eller et stikk melankoli.

Men vi har også nye malerier av våre trofaste utstillere som Frøydis Aarseth, Astrid Wittersø og Roald Tellnes som i høy grad beriker årets utstilling.