UTSIKT - salgsutstilling

Lørdag 21.september   12:00 – 19:00

Søndag 22.september  12:00 – 19:00

mat -og drikkeservering

Jølster med sine praktfulle høstfarger og klare breluft åpner nå opp for fargene, lyset og håpet som særteiknar Grethe Kjøsnes sine måleri. Bileta reflekterar over livet på godt og vondt, der ho også har evna til å utrykke melankolien i uttrykka sine. Kjærleik, sorg, lukke, håp, forventning og sinne, og om å få lov til å vera den ein er og kjenna seg god nok , er viktig for Grethe å formidle. Ho har valgt å kalle utstillinga » UTSIKT» – endeleg å kunne sjå framover.

Grethe Kjøsnes er busett i Hellevika i Fjaler.Ho har jobba som fotograferende allroundjournalist med kunst og kultur som spesialfelt siste tredveåra kombinert med kunstnerisk produksjon og er i tillegg firebarnsmor. Ho har også gitt ut diktboka «utsikt».