17. MAI MENY
3-retters meny
Du kan sette sammen din eigen 3-retters meny til kr. 545,-
Som hovedrett kan du velge mellom jølstraørret og filet av vestlandsk fjordfe.
Vi oppfordrer til forhåndsbestilling på grunn av Covid-19. Reserver bord i restauranten og førehandsbestill meny ved å sende ein epost her.
Forrett
- Grøn asparges med spekeskinke145,-Salat, parmesan, honning- og trøffelvinaigrette.
Inneheld melk, egg, svin.
- Mousse av varmrøykt jølstraørret145,-Toast med trøffelegg, urtedressing og salat.
Inneheld fisk, kveite, egg.
Hovudrett
- Pannestekt jølstraørret325,-Kokte poteter. Agurksalat med mango og granateple. Gulrot- og ingefærpuré. Varm rømmesaus.
Inneheld fisk, mjølk.
- Filet av Vestlandsk fjordfe frå Jølster325,-Sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, sylta raudbetar, ovnsbakte poteter og krema portvinsaus.
Innheld selleri, mjølk.
- Burger av Vestlandsfe frå Jølster245,-Ovnsteikte poteter. Salat. Sylta raudlauk. Bacon og ost. Valfri dressing.
Inneheld kveite, egg.
- Rømmegraut250,-Rømmegraut med spekemat, flatbrød og raud saft.Inneheld mjølk, kveitemjøl.
Dessert
- Sjokoladetrøffelkake125,-Friske bær og couli. Heimelaga vaniljeis.
Inneheld egg, mjølk.
- Is med friske jordbær og sjokoladesaus mandelflak og marengs125,-Inneheld mjølk, egg, nøtter.
- Brownies med heimelaga vaniljeis55,-Inneheld mjølk, kveite.
Barnemeny
- Pannekaker45,-Pannekaker servert med bacon og syltetøy.
Inneheld mjølk, kveite.
- Wienerpølse med pommes frites75,-Inneheld svin.