17. MAI MENY

17. MAI MENY

KUNSTGALLERI

3-retters meny

Du kan sette sammen din eigen 3-retters meny til kr. 545,-
Som hovedrett kan du velge mellom jølstraørret og filet av vestlandsk fjordfe.
Vi oppfordrer til forhåndsbestilling på grunn av Covid-19. Reserver bord i restauranten og førehandsbestill meny ved å sende ein epost her.

Forrett

  • Grøn asparges med spekeskinke
    145,-
    Salat, parmesan, honning- og trøffelvinaigrette.
    Inneheld melk, egg, svin.
  • Mousse av varmrøykt jølstraørret
    145,-
    Toast med trøffelegg, urtedressing og salat.
    Inneheld fisk, kveite, egg.

Hovudrett

  • Pannestekt jølstraørret
    325,-
    Kokte poteter. Agurksalat med mango og granateple. Gulrot- og ingefærpuré. Varm rømmesaus.
    Inneheld fisk, mjølk.
  • Filet av Vestlandsk fjordfe frå Jølster
    325,-
    Sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, sylta raudbetar, ovnsbakte poteter og krema portvinsaus.
    Innheld selleri, mjølk.
  • Burger av Vestlandsfe frå Jølster
    245,-
    Ovnsteikte poteter. Salat. Sylta raudlauk. Bacon og ost. Valfri dressing.
    Inneheld kveite, egg.
  • Rømmegraut
    250,-
    Rømmegraut med spekemat, flatbrød og raud saft.
    Inneheld mjølk, kveitemjøl.

Dessert

  • Sjokoladetrøffelkake
    125,-
    Friske bær og couli. Heimelaga vaniljeis.
    Inneheld egg, mjølk.
  • Is med friske jordbær og sjokoladesaus mandelflak og marengs
    125,-
    Inneheld mjølk, egg, nøtter.
  • Brownies med heimelaga vaniljeis
    55,-
    Inneheld mjølk, kveite.

Barnemeny

  • Pannekaker
    45,-
    Pannekaker servert med bacon og syltetøy.
    Inneheld mjølk, kveite.
  • Wienerpølse med pommes frites
    75,-
    Inneheld svin.