Ope frå kl. 13.00 til 18.00
MÅ BESTILLAST PÅ FØREHAND
17. mai har vi ope for feiring av nasjonaldagen mellom kl. 13.00 – 18.00.
Reserver bord i restauranten og førehandsbestille meny på telefon/SMS til 971 40 975 eller e-post: post@jolstramuseet.no
17. mai meny
Hovudrett
- Filet av jølstraaurekr 369Pannesteikt og beinfri.
Agurksalat med mango- og granateple, gulrot-og ingefærpure, rømmesaus, poteter.
- Burger av Fjordfekr 275Salat og ovnssteikte poteter.
- Spekematkr 255Tallerken med spekemat, røykelaks, potetsalat, eggerøre, flatbrød og foccatia.
Barnemeny
- Jølstraaurekr 125Med mango og gulrot. Valfrie poteter.
- Burger av fjordfekr 125Med råstekte poteter/pommes frites.
Dessert
- 17. mai dessertbuffékr 175inkl. kaffi